Manager Operacyjny
Nr. Ref. 06/01/2023
Dla naszego Klienta, firmy zajmującej się prowadzeniem obiektów gastronomicznych, poszukujemy kandydata, który podejmie sie zadania zapewnienia bieżacego funkcjonowania firmy od strony procesów operacyjnych oraz wesprze ekspansję.
Zadania:
- zarządzanie i koordynacja działalnością przedsiębiorstwa inwestycyjno-gastronomicznego,
- nadzorowanie oraz optymalizacja kluczowych procesów operacyjnych spółki,
- poszukiwanie możliwości zwiększania efektywności wszystkich procesów biznesowych realizowanych przez firmę, oraz analiza i zarządzanie ryzykiem w podległych obszarach tj: wynajem nieruchomości komercyjnych i działalność gastronomiczna,
realizacja celów pod względem wolumenu sprzedaży, produkcji, marży, kosztów i czasu, - nadzór nad bezpiecznym prowadzeniem działań operacyjnych i prawnych spółki w obszarze obsługi nieruchomości komercyjnych i działalności gastronomicznej,
- przedstawianie Zarządowi Spółki relacji i raportów z prac zarządów wspólnot, relacji z najemcami i wydarzeń mających wpływ na prawa Spółki jako właściciela lokali komercyjnych,
- wdrażanie nowoczesnych systemów zarządzania operacyjnego,
- zarządzanie kapitałem ludzkim i rozwijanie kompetencji podległego zespołu.
Oczekiwania:
- minimum dwuletnie doświadczenie operacyjne w obszarze gastronomii,
- wykształcenie wyższe,
- znajomość j. angielskiego na poziomie minimum B2,
- umiejętność analizy i myślenia biznesowego,
- wysokie umiejętności organizacyjne i koordynacyjne,
- pozytywna energia i duże pokłady kreatywnego myślenia,
- łatwość nawiązywania i utrzymywania kontaktów oraz zdolności PRowe.
- postawa nastawiona na wynik, pro aktywność i współpracę,
- biegłość w obsłudze MS Office.
Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie w oparciu o UoP,
- możliwość realizacji własnych inicjatyw,
- samochód służbowy oraz niezbędne narzędzia pracy,
- samodzielność w działaniu.