General Manager
Nr. Ref. 06/02/2023
Dla restauracji dużej i znanej restauracji w Centurm Warszawy poszukujemy osoby na stanowisko Menadżera Generalnego.
Zadania:
- samodzielne zarządzanie restauracją i podległym zespołem,
- zapewnienie najwyższej jakości obsługi gości restauracji,
- realizowanie założonego budżetu,
- odpowiedzialność za wyniki finansowe restauracji, kontrola oraz optymalizacja kosztów,
- nadzór nad przestrzeganiem przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, a także przepisów przeciwpożarowych oraz zapewnienie aktualnych przeglądów restauracji oraz punktów gastronomicznych umożliwiających ich funkcjonowania (przeglądy gwarancyjne, HACCP, PPOŻ itp.),
- dbanie o estetykę i wystrój restauracji,
- organizacja oraz nadzór nad przebiegiem eventów,
- budowanie pozytywnych relacji z gośćmi oraz w obrębie podległego zespołu,
- bliska współpraca z działem marketingu oraz innymi działami firmy.
Oczekiwania:
- minimum 2-letnie doświadczenie w zarządzaniu dużą gastronomią,
- doświadczenie w zarządzaniu zespołem,
- wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne,
- znajomość podstawowych zagadnień kosztowych – w tym rozliczania i raportowania,
- umiejętność pracy pod presją czasu,
- wysoki poziom kultury osobistej,
- pozytywna energia i otwartość na zmiany,
- znajomość języka angielskiego na poziomie min. B1,
- elastyczność w związku ze zmianowym czasem pracy.
Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenia adekwatne do doświadczenia,
- możliwość rozwoju zawodowego w firmie o silnej pozycji rynkowej,
- prywatną opiekę medyczną,
- zniżki pracownicze.